joi, 27 octombrie 2011

Prezentare!

Revin cu al 3-lea post:))! Pentru ca nici macar nu m-am prezentat voi pune cateva poza, asa ca stiti cine scrie nu de alta!:). Deci....


Eu,

Cea mai tare seara!Eu, Irina, Razvan si Edy

Eu si Irina, best friends:D si ...putina prosteala:D

si nu in ultimul rand Eu si Razvan( bub)




Primul post...

Nu stiu exact cum sa incep sa scriu pe blogul asta extrem de serios...
Nu vreau sa o dau nici in balbaieli dar nici sa fac din blog o plictisitoare activitate, in care sa imi etalez viata cu fir de-a par!
Pentru inceput ii voi multumi Irine(http://irinel-filedinviatamea.blogspot.com/), celei mai bune prietene ale mele care mi-a redat pofta de a scrie pe blogspot.Mersiiiiiiii ^_^. Ok , gata cu multumirile!
Am descoperit cu o foarte mare placere noile template-uri ale blogspotului. Ca atare mi-am ales unul dintre ele, cu mici modificari de culoare. Designul va fi imbunatatit in timp, momentan nestiind foarte multe despre calitatile blogspotului, lipsind din blogosfera o perioada lunga de timp. Sper sa nu mai lipsesc iar cand o sa plec in vacanta promit solemn ca o sa iau laptopul cu mine si o sa scriu chiar si atunci! Urmeaza doar sa fiu si citita, ca restul vine de la sine! 

Pt. bub:):




Bun re-venit pe blog!

Voi incepe sa spun clar de la inceput faptul ca de data asta blogul va rezista( nu ca celelalte care dupa 3 4 luni maxim au fost sterse sau li s-au uitat parolele:D)
Obisnuiti cu vechile bloguri in care imi demonstram calitatile de " scriitoare" in devenire, de data aceasta toata  blogosfera va fi socata( sau poate nu!) deoarece m-am decis sa scriu lucruri mult mai serioase si mult mai importante in viata mea!De acum sunt la casa mea( nu m-am maritat inca, a nu se intelege gresit::))), sunt din ce in ce mai serioasa( siiiigur!) deci si blogul trebuie sa fie mult mai serios! 
Va astept cu mult drag pe blogul meu!